Lex


Janalands Gazzie


Kargalandets X-Lex-Janalands Embla
HD:B/B, ED:0
MH

 

Gazzie är en stabil och mycket miljöfast tik med många kvaliteer. Den här mörka skönheten är oerhört lojal, tålmodig och ärlig. En hund som charmar alla med sin vänlighet, tålmodighet och godmodighet.
Gazzie gör alltid sitt yttersta och hon är mycket uthållig och fokuserad. Hon är inte rädd för besvär och tar sig lätt fram där många andra hundar ger upp.
Detta är en välbalanserad hund som alltid är trevlig att ha att göra med i alla situationer. Hon tar saker med ro men är väldigt uthållig när det gäller. Hon är en hund med värdighet. Hon behöver aldrig demonstrera sin styrka och tänker innan hon handlar.
Gazzie är av övre medelstorlek men otroligt smidig. Hon balanserar lätt på smala avsatser och höga höjder och rör sig nästan med en katts smidighet.
Hon är en nyfiken hund med fina avreaktioner.
Fysiskt sett är Gazzie en kraftfull hund, mycket välbyggd med kraftig benstomme och fina förhållanden. Hon har alltid varit frisk och har aldrig haft några åkommor av något slag. Hela hennes kull består av friska och sunda individer. Samtliga är också HD/ED fria. Gazzie representerar den tredje generationen ur en sund och frisk tiklinje med helt HD/ED fria kullar.

Gazzie MH


Janalands G-Kull:

Janalands
MH
HD
ED
Mentaltest
Tjänst
Tävling
Övrigt
Ginza
MH
A/B
UA
MT 470p
-
-
Korad,avel
Gaia
MH
B
UA
MT 459p
TJH FM-Hund
Uppfl Lkl
GK anl.prov FM
Gnista
-
A
UA
-
-
-
-
Gazzie
MH
B
UA
-
-
-
Avel
Gazzo
MH
B
UA
L-test Polisen
Lämplig att prövas som polishund
-
Elitklass spår
GK anl.prov FM